Clubnieuws

Jubilarissen gehuldigd!

18 juni 22:15  Tijdens de feestavond afgelopen zaterdagavond 15 juni zijn de jubilarissen van 2023 alsnog gehuldigd.meer »

Zaterdag 29 juni 2024 Reünie MV & AV Middelburg A1 editie 3

18 juni 22:00  Na de succesvolle edities van 5 en 10 jaar geleden is het dit jaar weer zover! Op zaterdag 29 juni aanstaande zal er een 3e editie van de reünie plaatsvinden van oud-voetballers van de MV & AV Middelburg A1 uit de periode 1978-1991.meer »

Nieuwe teamindelingen 2024-2025 Online !!!

17 juni 6:00  De nieuwe teamindelingen voor seizoen 2024-2025 staan online. Zoek je nieuwe team en kijk bij wie je nog meer in het team zit. meer »

22 juni: groot G-voetbal-evenement voor zo'n 80 kinderen

23 mei 22:15  Op zaterdag 22 juni wordt er bij Zeelandia Middelburg een mooi evenement georganiseerd voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking. Zo'n 80 deelnemers kunnen op deze dag onbezorgd genieten van een dag vol plezier en sport met andere leeftijdsgenootjes. meer »

Nieuwe aanvraag Jeugdfonds Sport nodig voor contributie komend seizoen

22 mei 23:00  Betaalt het Jeugdfonds Sport en Cultuur Zeeland de contributie van je kind? Let erop dat je voor ieder seizoen een nieuwe aanvraag moet doen. En dus ook voor aankomend seizoen!meer »

Cees Houtepen aan de slag als Technisch Adviseur Zeelandia Middelburg

20 mei 21:45  Cees Houtepen gaat bij Zeelandia Middelburg aan de slag als Technisch Adviseur. De ervaren hoofdtrainer gaat Zeelandia Middelburg helpen bij het ontwikkelen van de voetbalvisie die vanaf seizoen '25/'26 over de hele bovenbouw uitgerold moet zijn. Hij blijft daarnaast hoofdtrainer bij Serooskerke. meer »

SCHOOLVOETBALTOERNOOIEN 2024 GEMEENTE MIDDELBURG

24 april 19:00  April is altijd de maand van de jaarlijkse schoolvoetbaltoernooien voor leerlingen van de basisschool uit de groepen 5 t/m 8.meer »

Dankbetuiging familie De Paauw

16 april 10:00  Frederiek, Sem en Bas de Paauw stuurden de vereniging een dankbetuiging voor de vele lieve berichten die zij vanuit de vereniging ontvingen naar aanleiding van het overlijden van Ed. meer »

ZM Clubffeest 15 juni a.s.

12 april 10:00  Op zaterdag 15 juni wordt het ZM Clubfeest weer georganiseerd. Er zijn de hele dag diverse activiteiten voor alle leden.meer »

Bedankt voor je inzet voor de vereniging!

16 maart 6:00  Dit weekend steken duizenden vrijwilligers in Nederland hun handen uit de mouwen tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL Doet. Een mooi moment om ook jou te bedanken voor je vrijwilligerswerk voor onze vereniging!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!